BLOG

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

UX | CX Awards 2024: Τρεις νέες διακρίσεις για τη Noetik

UX | CX Awards 2024

UX | CX Awards 2024

Με δύο χρυσά και ένα ασημένιο βραβείο διακρίθηκε συνολικά η Noetik στα UX|CX Awards 2024, το θεσμό που επιβραβεύει τις βέλτιστες τεχνικές και τεχνολογίες που διαμορφώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024, στο Anais Club, σε ένα εορταστικό κλίμα, που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS Events. Διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά, με σκοπό την επιβράβευση των καλύτερων και αποτελεσματικών πρακτικών και τεχνολογιών, που αναβαθμίζουν το συνολικό user experience.

 

Συγκεκριμένα, ο «Έξυπνος οδηγός εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια και κατοικίες» που σχεδίασε και δημιούργησε η Noetik για λογαριασμό της ΡΑΑΕΥ απέσπασε δύο χρυσά βραβεία στις εξής κατηγορίες: «Best in Public Sector & Local Authority» και «Best CX Initiave for Social Impact and Sustainability».

 

 

Ασημένιο βραβείο κέρδισε και το online marketplace «The Meet Market» στην ενότητα «Best B2B Experience.

 

 

Τα βραβεία παρέλαβε για τη Noetik ο Γενικός Διευθυντής, κ. Δημήτριος Τσουκάκης, ο οποίος δήλωσε πως:

«Η βράβευση αυτή μας γεμίζει υπερηφάνεια και επιβεβαιώνει την αφοσίωση και την επαγγελματική ικανότητα της ομάδας μας. Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στη ΡΑΑΕΥ και στο The Meet Market για την εμπιστοσύνη και την εξαιρετική συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια των έργων. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί κίνητρο για εμάς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας».

 

 

Στα UX/CX Awards 2024, οι μεγάλοι νικητές της χρονιάς ήταν οι Plushost σαν UX | CX Agency of the Year και η Nobacco σαν το UX | CX Brand of the Year.

 

 

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 44 καταξιωμένα στελέχη, με Πρόεδρο την Ειρήνη Ρηγοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων  στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

 

 

Τα τρία νέα βραβεία προστίθενται στις ήδη υπάρχουσες διακρίσεις της εταιρείας στα Digital Media Awards, BITE awards, Green Brand awards και e-Volution awards και επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά το δημιουργικό πνεύμα και την εξειδίκευση της Noetik.

 

Θέλετε να μιλήσουμε?

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε για την ιδέα, την επιχείρηση ή το προϊόν σας, να διευκρινήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.