BLOG

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Digital Media Awards 2024: Χρυσό βραβείο για τη Noetik

Digital Media Awards 2024

Digital Media Awards 2024

Τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, στο Μουσείο Οίνου Μάρκου, πραγματοποιήθηκε η 11η τελετή απονομής των Digital Media (DIME) Awards 2024, τα βραβεία-θεσμός των Ψηφιακών Εκδόσεων.

Builing Energy Saving tool home page

 

Με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών, της καινοτομίας και της αισθητικής αρτιότητας, τα μέλη της κριτικής επιτροπής απένειμαν το Gold Award στην κατηγορία Best Overall Design στη web-based εφαρμογή «Οδηγός Εξοικονόμησης Ενέργειας σε Κτίρια και Κατοικίες» που σχεδίασε και υλοποίησε η Noetik, για λογαριασμό της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων (ΡΑΑΕΥ).

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η υποψηφιότητα "tovima.gr: Ανασχεδιασμός της ιστοσελίδας του Βήματος" και στη τρίτη θέση ψηφίστηκε η υποψηφιότητα "in.gr: Ανασχεδιασμός του in.gr".

Team photo and the award

 

Το βραβείο παρέλαβε για τη Noetik ο Γενικός Διευθυντής, κ. Δημήτριος Τσουκάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση. Η βράβευση αυτή είναι μια απόδειξη της ικανότητας, της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας. Ευχαριστούμε την ΡΑΑΕΥ και τα στελέχη της για την εμπιστοσύνη τους και την άψογη συνεργασία σε όλες τις φάσεις του έργου. Η αναγνώριση αυτή μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας».

ceo statement

 

Στα Digital Media (DIME) Awards 2024, οι μεγάλοι νικητές της χρονιάς ήταν οι DPG Digital Media Group, το CNN.gr, η Mindshare, η COSMOTE και η OCM Marketplace.

Τα βραβεία - θεσμός για τις Ψηφιακές Εκδόσεις, για 11η συνεχόμενη χρονιά, ανέδειξαν το αυθεντικό πρωτογενές περιεχόμενο, την αντικειμενική αποτύπωση της πραγματικότητας, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

all awarded

 

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 35 καταξιωμένα στελέχη, με Πρόεδρο τη Δρ. Αικατερίνη Σταυριανέα, Επικ. Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Αυτή η βράβευση επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και την εξειδίκευση της Noetik. Το χρυσό αυτό βραβείο, προστιθέμενο στις διακρίσεις της εταιρείας στα BITE awards, Green Brand awards και e-Volution awards, αποτελεί την όγδοη αναγνώριση έργων για το τρέχον έτος.

 

Θέλετε να μιλήσουμε?

Είμαστε στη διάθεσή σας να συζητήσουμε για την ιδέα, την επιχείρηση ή το προϊόν σας, να διευκρινήσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε κάτι πραγματικά σπουδαίο!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.